Biobaula pyykinpesutabletit

Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Ekologiset Biobaula pyykinpesutabletit suojaavat vaatteita haalistumiselta, varmistavat pitkäkestoisen värin kirkkauden ja hoitavat tekstiilikuituja.

Sopii värillisille ja värikkäille kankaille. Aseta tabletti suoraan rumpuun tai yhteen sukkaan/pyykkipussiin ja laita se koneeseen pyykin mukana.

Noudata tekstiilien hoito- ja puhdistusohjeita. Ei silkin tai villan pesuun.

Ei haitallisia jäämiä, joten sitä voidaan käyttää kotitalouksissa, joissa on eläimiä. Kaikki ainesosat ovat vapaita muovista ja mikromuovista, vegaanisia ja biohajoavia. Yksi Biobaulan pyykinpesutabletti riittää 6-8 kilolle pyykkiä.

Soveltuu myös käsinpesuun. Sopii herkälle iholle


Yhdessä pakkauksessa on 19 tablettia.


Ainesosat: ≥5 % <15 % saippuaa (saippua ja kasvisaippua*), happipohjaiset valkaisuaineet, <5 % anioniset pinta-aktiiviset aineet (kasvirasvaalkoholisulfaatit), ionittomat pinta-aktiiviset aineet (sakkariidiset kasvipinta-aktiiviset aineet), hajusteet (luonnolliset lavandiinin eteeriset öljyt * ja laventeli*), linalooli, entsyymit (ei-geneettisesti muunnetut proteaasit).

Muut ainesosat: fylosilikaatit, sooda, natriumvetykarbonaatti, sitruunahappo, polyasparagiinihapon natriumsuolat, TAED (valkaisuaktivaattori), luonnollinen riisitärkkelys. 97 % ainesosista on luonnollista alkuperää.*0,54 % ainesosista on peräisin valvotusta biologisesta viljelystä.


Valmistaja: Biobaula GmbH